Wat is een laptray?

Een laptray kun je in het Nederlands het best vertalen als een knietafel, schoottafel, schootdienblad, laptop plank, laptop plateau, schootkussen, werkkussen of dienblad met kussen. En dan zijn we vast niet compleet met deze opsomming. De laptray heeft een vast bovenblad dat dient als een handig werkblad en de basis is een schootkussen, waarvan de vulling zich vormt naar je schoot. Schootkussens liggen dus altijd stevig. Laptray.nl is de grootste leverancier in de Benelux, bekijk onze keuze en klik hier voor alle schootkussens. Doe je zelf een plezier en maak het jezelf makkelijk met een laptray. De ervaring leert dat 1 exemplaar in huis vaak niet genoeg is en elke huisgenoot er eentje wil. En wellicht kun je iemand anders er mee verrassen. Wij hebben een cadeauservice.
Dienblad met kussen voor ontbijt op bed of werken op schoot
Handig hulpmiddel voor op schoot: een laptray

Waar gebruik je een laptray voor?

Een laptray of schootkussen kun je bijvoorbeeld gebruiken om op te eten op de bank of in je favoriete stoel. Eten met je bord op schoot gaat dus super handig. Maar ook om je laptop of tablet te gebruiken, om een steun te hebben bij het lezen van een boek of om iets te schrijven. En voor een ontbijt in bed is een stabiel dienblad met kussen uiteraard ook praktisch. Ook op de boot of op het strand gebruik je ‘m. Er zijn vele activiteiten, zowel zakelijk als privé, waarbij schoottafeltjes een heel handig hulpmiddel zijn. Heeft u veel laptop-, tablet- of schrijfwerk in de auto? Een laptray is dan een uitkomst. Rolstoelgebruikers ervaren het voordeel van de laptray ook. Een schootkussen of laptray is overigens niet leeftijdsgebonden en ook voor kinderen is een schootdienblad praktisch. Ze kunnen er op tekenen, spelletjes doen, eten. Onmisbaar tijdens lange autoritten tijdens de vakantie.

Waar is de laptray van gemaakt?

Het kussen van de laptray is met speciale kleine Styropor (piepschuim) balletjes gevuld, waardoor het kussen zich aan de ondergrond aanpast. Het kussen is met een sterke stof bekleed. De bovenkant van de laptray is voorzien van een laminaatlaag en is hittebestendig. Je kunt er dus rustig een hete kop thee of warm bord opzetten. Tevens is de bovenkant van de laptray gemakkelijk schoon te houden. Met een licht vochtige doek en eventueel een milde reiniger is het werkblad zo weer schoon.

Gebruik je de laptray niet dan zet je deze in een hoekje of bijvoorbeeld tegen de bank of de tafel. Door het mooie design ziet dat er namelijk prima uit. 

Een schoottafel voor eten of lezen op schoot

Prijs en kwaliteit van een laptray

Laptrays zijn er in verschillende prijsklasses en uitvoeringen. Bepalend voor de prijsklasse zijn de gebruikte materialen voor de top en het frame, de dikte van het kussen, de stof waarvan het kussen is gemaakt en waar en hoe de laptray is gemaakt.

Onvruchtbaar door laptop op schoot

Waar veel mensen niet aan denken als ze lekker met de laptop op schoot op de bank zitten is dat dit gevaarlijk kan zijn en risico’s met zich mee kan brengen. Regelmatig een te warme laptop op schoot kan leiden tot verkleuring van de huid en in het ergste geval zelfs tot huidkanker.

Bij mannen kan een laptop op schoot leiden tot onvruchtbaarheid. De edelen delen van de man kunnen door de warmte van de laptop te heet worden en dat kan na 10 tot 15 minuten al het geval zijn. Er is dan risico op mindere kwaliteit van het zaad. Dus lekker met de laptop op de bank of in de stoel is prima, maar zorg dat de laptop op een schootkussen of laptray staat.

Kijk snel bij onze laptrays en onze laptop kussens en werk voortaan veilig op de laptop!

Dame werkt op op haar laptop comfortabel met een laptray op schoot
Eten, koffie of lezen op schoot met een schoottafel
Schootkussen voor eten op schoot met designs of houten blad
Ontbijt op bed met een laptray zonder gewiebel en geknoei
Een laptray als dienblad voor een kopje koffie buiten of als werkblad
De waardering van www.laptray.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1330 reviews.