Levertijd en verzendkosten

Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag verzonden, maar houdt rekening met vertraging bij de PostNL. De vermelde prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen voor Nederland:

  • €3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • €5,95 voor bestellingen onder de €75
  • Gratis voor bestellingen vanaf €75,-

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9.00 en 18.00 uur plaatsvinden. PostNL is gestopt met de tweede bezorgpoging. Van de pakketten waarbij de eerste bezorgpoging niet slaagt (95% van de pakketten worden bezorgd bij de eerste bezorgpoging), slaagt ook vaak de tweede bezorgpoging niet. De pakketten die bij de eerste bezorgpoging niet geleverd kunnen worden, worden hierna direct bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie afgeleverd waar ze tot 7 dagen na bezorging kunnen worden afgehaald.

Verzending naar Belgie

De verzendkosten bedragen voor Belgie:

  • €9,95 voor bestellingen onder de €75
  • Gratis voor bestellingen vanaf €75,-

Levering verloopt ook via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering binnen 1-3 werkdagen plaatsvinden.

Keuze voor PostNL afhaallocatie in Nederland en België

Kies voor gemak en laat uw pakket bezorgen bij een servicepunt van PostNL bij u in de buurt. Selecteer bij welk PostNL-punt u uw pakket wilt ophalen door te kiezen in de Winkelmand voor Verzenden naar PostNL punt en in het afrekenscherm te kiezen voor Selecteer Servicepunt. Er is altijd wel een PostNL Punt bij u in de buurt. Het voordeel hiervan is dat u zelf bepaalt waar en wanneer u het pakketje ophaalt en niet afhankelijk bent van de route van de postbode en of u wel of niet thuis bent. Zeker in hele drukke periodes heeft u dan sneller uw pakket.  Er zijn ruim 3000 PostNL-punten in Nederland en 800 PostNL-punten in België. Is het pakket bezorgd bij het afhaalpunt? Via de mail laten we dit weten. Indien u bestelt voor 17.00 uur ligt het pakje de volgende werkdag na 16.00 uur bij het ophaalpunt. U ontvangt een Track & Trace link van PostNL waarmee u uw pakket kunt volgen. Het pakket wordt 7 dagen vastgehouden op de afhaallocatie, dus haal het binnen 1 week op. Zorg ervoor dat u zich kunt legitimeren als u het pakket afhaalt. Na 1 week wordt het pakket retour gestuurd aan ons. 

De waardering van www.laptray.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1480 reviews.