Wie zijn wij?

Bij Laptray.nl draait het allemaal om handige en comfortabele laptrays en schootkussens. En het beste van alles? We zijn opgericht door een enthousiaste laptray-liefhebber genaamd Jiska Pronk!

In 2006 had Jiska moeite om een goed laptray of schoottafeltje te vinden, zowel in de winkels als online in Nederland. Dus besloot ze zelf op zoek te gaan en kwam uiteindelijk in contact met een fabrikant in Schotland. Zo is het idee voor Laptray.nl ontstaan en sindsdien zijn we alleen maar gegroeid!

Wij zijn er trots op dat we nu zelfs partner zijn van BOL.com en dat we ons hebben aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur, waarmee we onze klanten kunnen garanderen dat ze veilig en transparant bij ons kunnen winkelen. Dus als je op zoek bent naar een handige laptray of schoottafel, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Jiska Pronk de eigenaresse Laptray.nl

Assortiment

Bij Laptray.nl vind je een ruim assortiment aan handige en leuke producten! Natuurlijk hebben we de bekende laptrays, schootkussens en schoottafels, maar ook voor laptopkussens, tabletkussens en tabletstands ben je bij ons aan het juiste adres. En omdat wij alleen producten verkopen waar we zelf enthousiast over zijn, ben je verzekerd van topkwaliteit! Naast al deze handige items hebben we ook kabelorganizers, magnetische spiegels en leuke woonaccessoires in ons assortiment. En vergeet vooral onze Teckel shop niet, waar je allerlei leuke teckelartikelen en gadgets kunt vinden! Met trots kunnen we zeggen dat Laptray.nl inmiddels de grootste aanbieder van schoottafels is in de Benelux.

Onze klanten

Bij Laptray.nl bedienen we niet alleen particuliere klanten, maar ook de zakelijke markt. Zo bieden wij de mogelijkheid om het bovenblad van onze laptrays en schootkussens te voorzien van logo’s, reclameslogans en foto’s. Dit maakt ze tot het ideale relatiegeschenk of fotocadeau voor klanten en medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op!

 

De waardering van www.laptray.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1594 reviews.