Wie zijn wij?

Laptray.nl is een handelsnaam van JP Webshops. Eigenaresse van JP Webshops is Jiska Pronk. In 2006 wilde zij een schoottafeltje kopen, maar dat was in de traditionele winkelstraat best lastig en ook online in Nederland niet makkelijk te realiseren. 

Haar eerste laptray kwam bij een fabrikant vandaan in Schotland en zo is het idee geboren om zelf online laptrays aan te gaan bieden. Eerst in Nederland en later ook over de grenzen. Inmiddels is laptray.nl partner van BOL.com en wordt een groot deel van het assortiment ook via de webwinkel van de BOL verkocht. 

Jiska Pronk de eigenaresse Laptray.nl

Assortiment

Laptray.nl verkoopt naast laptrays en schoottafels ook laptopkussens, tabletkussens, tabletstands, kabelorganizers, magnetische spiegels, teckelartikelen en leuke woonaccessoires. Uitgangspunt is dat Laptray.nl alleen producten verkoopt die de eigenaresse ook zelf gebruikt en waar zij enthousiast over is. Laptray.nl is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van schoottafels in de Benelux.

Onze klanten

Wij bedienen ook de zakelijke markt met onze producten. Het bovenblad van onze laptrays bijvoorbeeld is te voorzien van logo’s, reclameslogans en foto’s en daarmee een ideaal relatiegeschenk voor klanten en medewerkers.

 

De waardering van www.laptray.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1330 reviews.