Retourneren

Bij Laptray.nl kunt u gemakkelijk uw aankoop binnen 14 dagen retourneren of ruilen. Het is belangrijk dat het artikel in originele staat verkeert en goed verpakt verstuurd wordt. Beschadigde of aangebroken artikelen kunnen niet retour genomen worden. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten voor het retoursturen van uw huis naar de webwinkel betaalt u zelf. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder die u kiest.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan LAPTRAY.NL geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@laptray.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag op korte termijn (altijd binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour) terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

U kunt het product retour sturen aan: JP Webshops-Laptray.nl, Spoorlaan 80, 3739 KG  HOLLANDSCHE RADING.

Op producten die u via onze webwinkel koopt en die op maat worden gemaakt volgens de door u aangeleverde specificatie (bijvoorbeeld de laptray met eigen foto) is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Ruilen

Wilt u het product ruilen? Dan is dat geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@laptray.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

De waardering van www.laptray.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1588 reviews.