Werken-op-laptop-op-de-bank-teak-blad-small-Bosign
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

De veelzijdige Laptray

Jouw perfecte metgezel voor eten met het bord op schoot, werksessies en meer!

Misschien heb je nog niet eerder van een laptray gehoord, maar zodra je ontdekt wat het is, zul je meteen enthousiast worden. We hebben allemaal wel eens met ons bord op schoot gegeten of met onze laptop of tablet op schoot gewerkt, toch? Een laptray bied je een hoog niveau van comfort en gemak. Of je nu lekker ontspannen op de bank zit of hard aan het werk bent, de laptray, ook wel bekend als schootkussen, schootdienblad of schoottafel, is er om het je gemakkelijker te maken.

Stel je voor dat je ‘s avonds heerlijk op de bank zit en niet aan tafel wilt eten. In plaats van te jongleren met je bord en bestek terwijl je op het puntje van de bank balanceert, plaats je gewoon je bord op de laptray, oftewel het schootdienblad. Het stevige werkblad biedt een stabiele ondergrond, zodat je zonder gedoe en gewiebel kunt genieten van je maaltijd. Geen geknoei meer!

Maak thuiswerken comfortabeler met een schootkussen

En laten we vooral degenen die vanuit huis werken niet vergeten. Of je nu een professional bent die thuis werkt of een student die aan projecten werkt, een laptray, oftewel een schoottafel, kan je beste vriend worden. Je plaatst eenvoudig je laptop of tablet op de laptray en creëert zo een ergonomische werkplek waar je ook wilt zitten. Geen gedoe meer met wiebelende apparaten op je schoot. Bovendien kan je laptop zijn warmte kwijt doordat het op een vlak blad staat en dat komt de levensduur ten goede.

Maar er is meer!

Een laptray, ofwel een schootkussen, is ook ideaal als je creatieve hobby’s hebt, zoals tekenen, schilderen of handwerken. Je hebt altijd een vlakke en stabiele ondergrond binnen handbereik om lekker artistiek bezig te zijn. En als je gewoon even wilt ontspannen met een goed boek, biedt de laptray een perfect platform om je boek neer te leggen en comfortabel te lezen, zonder dat je het boek de hele tijd moet vasthouden.

Veel mensen hebben eigenlijk geen idee van het bestaan van dit handige product en rommelen maar wat aan. Maar zodra ze eenmaal een laptray in huis hebben, zijn ze dolenthousiast en bestellen ze er vaak nog een voor een andere plek in huis of als cadeau. Of je nu een professional, een drukbezette ouder, een gepassioneerde student of een actieve senior bent, de laptray is een waardevolle aanvulling op jouw dagelijkse routine. Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie, een laptray, schootkussen, schootdienblad of schoottafel maakt je leven een stuk gemakkelijker en comfortabeler. En als je op zoek bent naar de grootste collectie laptrays in de Benelux, kijk dan eens bij www.laptray.nl. Ontdek zelf de veelzijdigheid van een laptray en ervaar het gemak dat het biedt. Je zult versteld staan van hoe je ooit zonder hebt gekund!

De waardering van www.laptray.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1597 reviews.