Het grootste assortiment laptrays in de Benelux

Een laptray kun je in het Nederlands het best vertalen als een schoottafel of schootkussen. De laptray heeft een warmtebestendig en hard werkblad als top. De basis is een schootkussen gevuld met balletjes, dat zich vormt naar je schoot. De laptray ligt zo altijd stevig. Het wordt om die reden ook wel omschreven als knietafel.

Laptray.nl is externe partner van BOL.com

Waar gebruik je de laptray voor? 

Je kunt heel comfortabel eten op schoot door je ontbijt- of dinerbord op de laptray te zetten. Eten met uw bord op schoot is dus vanaf nu heel makkelijk. En werk je met je laptop op schoot dan is de laptray een stevig plateau voor de laptop. Geen gewiebel meer en je vermindert de risico’s die de straling en hitte van een laptop met zich mee brengen. Heb je iets te schrijven of wil je een boek lezen dan is een laptray ook een ideale stabiele basis. Er zijn uiteraard ook andere activiteiten, zowel zakelijk als prive, waarbij een dienblad met kussen een handig hulpmiddel is. En een dienblad voor op schoot is niet leeftijdsgebonden. Het is een bijzonder handig hulpmiddel voor jong en oud!

Laptray.nl is de grootste online aanbieder in de Benelux van schoottafels en schootkussens. Wij verkopen naast laptrays ook producten voor ondersteuning van laptops en tablets. Bent u op zoek naar een laptop kussen, iPad- of tablet kussen of houder voor tablet of iPad dan bent u bij ons aan het goede adres.

Uitgangspunt is dat Laptray.nl producten verkoopt waar de eigenaresse enthousiast over is en zelf ook thuis gebruikt. Het assortiment is daarom uitgebreid met kabelboxen/kabelorganizers, magnetische make-up spiegels, teckel accessoires , de handige Apple Watch oplaaddock en leuke woonaccessoires.

Onze artikelen

Een laptray of schoottafel als cadeau voor een relatie

Denk bij een geschenk aan uw personeel of klanten ook eens aan een laptray! U geeft hiermee een ontzettend origineel fotocadeau, dat dagelijks zal worden gebruikt. Laptray.nl is specialist in het bedrukken van schoottafels met uw merknaam, bedrijfslogo, reclameslogan of afbeelding. U levert het beeldwerk aan, kiest de kleur van het frame en de kleur van het schootkussen en wij verzorgen de levering van uw unieke custom made schoottafel. Op zoek naar voorbeelden voor inspiratie en ideeen bekijk laptrays die andere bedrijven lieten maken hier. Ook als trouwbedankje voor gasten van een bruiloft is een laptray met een foto of zelfgemaakt design ter ere van de bruiloft een schot in de roos. Alle artikelen in ons assortiment zijn overigens zeer geschikt om als relatiegeschenk aan uw medewerkers en klanten te geven. Neem contact met ons op en vertel wat uw wensen zijn! 

Onze merken

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige interessante aanbiedingen voor onze schootkussens/laptrays en andere artikelen in uw mailbox.

* verplicht veld
laptray nieuwsbrief
laptray nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige interessante aanbiedingen voor onze schootkussens/laptrays en andere artikelen in uw mailbox.

* verplicht veld
De waardering van www.laptray.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1330 reviews.